Перукарські послуги Рівне – як зберегти колір волосся?

Одразу після фарбування волосся у Рівне і колір, і блиск волосся, і укладка просто чудові. Проте, без правильного догляду відтінки меркнуть вже за декілька тижнів. Що ж робити?

Брюнеткам і шатенкам

Темне волосся після фарбування слід мити звичайним зволожуючим шампунем. Варто уникати засобів глибокого очищення, оскільки вони можуть знебарвити пасма. Використовуйте спрей, який містить шовк. Доцільно віддавати перевагу тонуванню, ніж фарбуванню волосся, якщо природний відтінок близький до фарбованого.

Рудоволосим

Будь-які яскраві відтінки швидко позбуваються насиченості. Тому користуйтеся шампунями й кондиціонерами із сонцезахисними фільтрами, й не тільки влітку, а й навесні й восени. Можна спробувати засоби на основі рослинних екстрактів з червоним пігментом – каштан, гранат або журавлина.

Блондинкам

Використовуйте тонізуючий шампунь з ефектом підфарбовування холодних відтінків – фіолетовим або блакитним. Він чудово нейтралізує неприпустимий жовтий відтінок, який з часом проявиться після фарбування волосся у Рівне. Можна використовувати очищаючі шампуні або маски, які здатні звільнити волосся від важких металів і хлору, які роблять волосся тьмяним і неживим. Зволожуючу маску рекомендується наносити по всій довжині волосся, адже світле волосся після фарбування, швидше ніж інше, втрачає вологу. Ополіскуйте голову після миття настоянкою ромашки – це освіжить ваш блонд.

Поради

  • Після фарбування волосся стає дуже чутливим до дії ультрафіолету й хлорованої води.
  • Для збереження тону брюнетки можуть використовувати маски з кави. Стаканом окропу заварюють дві столові ложки кави й наносять суміш на волосся на 30 хвилин.
  • Блондинкам підійдуть маски з суміші соку одного лимона й столової ложки оливкової олії.
  • Для блиску брюнетки й рудоволосі дівчата можуть спробувати вітамінну маску, яка містить: по півстакана морквяного й бурякового соку із додаванням 3-4 крапель будь-якої ефірної олії, що вам подобається. Варто після такої маски висушити волосся без застосування фену.

 

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google