Модна форма брів

Добре мати свого постійного майстра, який виконає правильну стрижку в Рівному, яка підходить саме вам, вдалу укладку на кожен день і свято, підкаже ефективні способи лікування волосся. Не менш важливі поради професійного візажиста, і сьогодні поговоримо про бровах.

За формою брів можна дізнатися багато про характер їх власника: капризно вигнуті, піднесено-здивовані, тонкі, кущисті, насуплені, врозліт, зрощені, круглі. Форма брів і очі можуть сказати більше, ніж фальшива посмішка. Якщо погляд похмурий, а брови напружені, нескладно здогадатися про настороженість людини, і навпаки.

Професійний макіяж здатний підкоригувати форму брів, відкрити погляд, ну і, звичайно, дозволить виглядати дівчині сучасно. Адже мода на форму брів теж зазнає змін.

Для створення форми брів спочатку можна білим або бежевим косметичним олівцем намалювати необхідну лінію. Всі волосинки, що знаходяться за її межами, слід вищипнути стерильним пінцетом.

Сучасні засоби для макіяжу брів різноманітні за кольорами і текстурою – олівці, тіні, помадки, а можна і комбінувати їх. Головне пам’ятати: відтінок повинен бути на порядок світліше ваших брів. Наноситься тон тонким пензликом зі скошеним кінчиком. А щіточка необхідна для створення форми брів для причісування до початку макіяжу брів і після нанесення тону.

І наостанок кілька секретів від професіонала:
• Якщо нанести тон світлішими біля основи брів, з поступовим затемненням до кінців, їх форма отримає особливу виразність.
• Нанесіть тон олівцем не однією суцільною лінією, а короткими тонкими штрихами, ніби малюєте нові волосинки.
• Для закріплення форми брів скористайтеся спеціальним гелем або звичайним лаком для волосся, нанесеним на щіточку.
• Завершальний штрих: нанесіть під лінією росту брів хайлайтер або світлий тональний крем, злегка припудріть – ваш погляд стане відкритим і сяючим.

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google