ТРЕНДИ СТРИЖОК ЛІТО 2018

Хочете освіжити імідж? Найшвидший спосіб змінити зачіску. Ознайомтеся з трендами літа 2018.

Рвана стрижка

Серед модних стрижок на літо 2018 року всі рекорди б’є рвана стрижка, яка стала справжнім бумом цієї весни. Вона передбачає створення багаторівневої зачіски з рваними кінцями.

Подовжене каре

Подовжене каре – один з лідерів серед модних стрижок у 2018 році, і підходить практично всім. Така зачіска виглядає одночасно сміливо і яскраво, але в той же час жіночною і акуратною.

Піксі

Для красунь, які люблять модні короткі стрижки, пропонуємо звернути увагу на Піксі. Виглядає така зачіска дуже сміливо, зухвало і ефектно! Якщо ти готова на кардинальні зміни, то можеш вже вирушати до свого майстра.

Короткий боб

Актуальною стрижкою на волосся середньої довжини є короткий боб. Стильну зачіску вже встигли приміряти багато зоряних красунь. Ця стрижка в тренді освіжить твій образ і навіть допоможе виглядати молодшою.

Чубчик

Влітку 2018 року пропонуємо звернути увагу на чубчика, який з кожним сезоном стає більш популярним. Чубчик стане чудовим варіантом, якщо хочеться освіжити образ, кардинально його не змінюючи.

Каскад на довге волосся

Модною стрижкою на довге волосся стане градуювання, яке додасть об’єму навіть тонкому волоссю. Якщо ти не хочеш особливо міняти стрижку і не готова розлучитися з довгими локонами, ця ідея тобі точно сподобається.

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google