ЯК ПІДІБРАТИ ІДЕАЛЬНУ СТРИЖКУ

Кожній з нас хочеться красиво виглядати. Кращою прикрасою жінки є її волосся. Блискуче, шовковисте волосся додасть Вашому образу романтичності і загадковості. Якщо у Вас вдало підібрана і правильно укладена стрижка.

Довге волосся дозволяють створювати абсолютно різні образи за рахунок строгих зачісок або жіночних укладок. Тому класичні жіночні стрижки для довгого волосся – це рівно підстрижене волосся або м’який каскад, що дозволяють укладати волосся в різноманітні зачіски.

Для волосся середньої довжини дуже важливо правильно підібрати стрижку, адже саме вона здатна підкреслити переваги Вашого обличчя і приховати недоліки. Оптимальним варіантом для багатьох вважається довжина до плечей, а надати оригінальність вигляду допоможуть різні стилі чубчика.

На піку моди такий варіант стрижки, як каскад, для якого характерний перехід від короткого волосся на маківці голови до більш довгим. Підібрати зачіску можна на будь-який смак, оскільки майстер може регулювати інтенсивність каскаду.

Підкреслити овал вашого обличчя допоможе каре, яке може бути як ідеально гладким і рівним, надаючи витонченості, так і спадати м’якими завитками, додаючи образу м’якості і романтизму.

Створити гармонійний образ, який підкреслить вашу природну красу допоможуть перукарі-стилісти салону краси «JB».

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google