Професійний догляд за волоссям в салоні краси HAIR EXPERT

Загальновідомо, що часте фарбування волосся, неправильна сушка і розчісування мокрого волосся можуть негативно позначитися не тільки на їх зовнішньому вигляді, але і структурі в цілому. Гарна зачіска, модна стрижка в Рівному можливі виключно при здоровому, доглянутому волоссі.
Грамотний догляд за волоссям передбачає професійне лікування волосся, застосування різноманітних засобів: муси, кондиціонери, бальзами, різні маски. Правильно підібрані рослинні відвари чарівним чином діють на волосся. Напевно, блондинки знають про користь ромашкового відвару для світлого волосся. А тим, у кого волосся швидко жирніє, можуть спробувати полоскати їх після миття настоєм шавлії.
Здавалося б, ефірні масла добре живлять тільки сухе волосся. Однак, це не зовсім так – після застосування кунжутового, реп’яхової, виноградного масел з додаванням кількох крапель ефірних м’ятного, кедрового, мелісового або соснового, ви здивуєтеся, наскільки пишними стало Ваше, колись жирне, волосся, а зачіска природною.
А уявіть на хвилинку перукарські послуги не в Рівному, а в Стародавньому Римі. На даху будинку на клієнтку надягали капелюх з дуже широкими полями, розправляли волосся і змащували їх лимонним соком. Так потрібно було сидіти під палючими променями не один день, щоб стати блондинкою. Якщо засіб не працював, доводилося купувати біляву рабиню, робити їй стрижку, а з її волосся – собі перуку.
Для отримання модного рудого кольору зачіски англійки змащували волосся сумішшю сірки і шафрану. Чорного кольору досягали причісуванням волосся свинцевим (!) гребінцем, змоченим в оцті. Що говорити – в цілому, перукарям відомо більше 100 сумнівних рецептів фарбування волосся.
До складу сьогоднішніх засобів для фарбування волосся в Рівному також входять різні компоненти: аміак, гідросульфат натрію, які можуть викликати алергічні реакції. Тому краще звернутися до  експертів, які професійно виконують чоловічі та жіночі стрижки, відновлення й випрямлення волосся, порекомендують правильне фарбування волосся.
Будьте красивими з професіоналами cалон краси HAIR EXPERT!

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google