Незвичайне фарбування волосся – тенденції 2018-2019

Якщо у вашому житті назріли зміни, і хочеться чогось нового, пропонуємо ознайомитися з актуальними тенденціями нинішнього сезону в фарбуванні волосся. Сучасні техніки випрямлення волосся, фарбування дозволяють дбайливо, не завдаючи шкоди, вигідно підкреслити ваші достоїнства.
Балаяж – створення неймовірного об’єму, завдяки розтягуванню двох-трьох відтінків по всій довжині волосся. Це дуже щадна 3D-техніка фарбування волосся Рівне.
Pixels – чіткий геометричний малюнок, різні фігури з фантастичним голограмним ефектом. Це екстравагантне фарбування волосся, яка передбачає відповідний зухвалий макіяж. Вимагає дуже чіткої стрижки і постійного укладання в Рівному.
Омбре – створення поступового переходу, від темного до світлого, і отримання в результаті двох контрастних відтінків. Наприклад, чорні коріння і абсолютно білі кінчики волосся. Фарбування може бути перевернутим – це зворотне омбре.
Брондіровання – по суті, це те ж омбре, тільки виконане від шоколадних коренів до блондинисті кінчиків.
Сомбра – одна з новинок. Відмінність від класичного омбре в тому, що градієнтні лінії фарбування волосся проходять в різних напрямках пасом – вертикально і горизонтально. Якщо кінчики почнуть відростати, ви зможете не турбуватися – загальний колір виглядає природно і красиво.
Splashlight – спалахи світла, бризки. Саме так перекладається цей ефект на забарвлених волоссі, ніби ви перебуваєте під потужним прожектором.
Шатуш – цей спосіб фарбування волосся використовується давно. Волосся виглядають абсолютно натурально, ніби вигорілі на сонці.
Каліфорнійське мелірування – виконується фарбування волосся з поступовим переходом від темних коренів до більш світлим кінчиків. Якщо використовувати контрастні яскраві відтінки, то виходить шикарне багатобарвне колорування.
Dim-out – створюючи часткові затемнення в стрижці, майстер домагається карколомного 3D ефекту, неймовірних переливів і гри відтінків.

Контуринг – при такому фарбуванні волосся закономірності контурингу працюють також, як і при контурування в макіяжі – потрібне виділяємо, а непотрібне вміло маскуючи. Це суто індивідуальний підхід до формування зовнішності, вершина майстерності, справжнє мистецтво, підвладне професіоналам.

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google