Догляд за шкірою і макіяж – підказки Місяця

Гарна зачіска, модна стрижка, дивовижний манікюр і педикюр Рівне – без цих приємних складових зовнішнього вигляду ніяк не обійтися. Адже загальновідомо, що стан шкіри, волосся і нігтів служить певним маркером загального стану здоров’я.

Тому кожній з нас хочеться, щоб після фарбування волосся вони не потьмяніли, різні маски і косметичні процедури пішли нам виключно на користь, а модний макіяж в Рівному вигідно підкреслив красу сяючої шкіри, блиск життєрадісних очей, розкішне волосся.

Інформація про ритми Місяця і правильне їх використання може виявитися надзвичайно корисною при догляді за тілом. Вже те, що ці знання з’явилися не сьогодні, а відомі були людству тисячоліття назад, варті того, щоб прислухатися до них. І тоді чудовий макіяж Рівне буде не маскувати недоліки, а відтіняти вашу природну красу.

Напевно, багато хто помічав, що іноді дієта виявляється на користь, а іншим разом просто не йде. А це може означати, що неправильно підібраний день початку дієтичного голодування, і замість бажаного схуднення ви, навпаки, ще й набрали зайві кілограми.

Не пропустіть найкращий час для всіх видів догляду за шкірою, коли Місяць знаходиться в знаку Козерога. На молодий Місяць найкраще в салоні краси HAIR EXPERT робити ті процедури, які передбачають насичення шкіри вітамінами, живильними кремами.

На спадний Місяць доцільно виконувати всі ті процедури, які мають на увазі, що необхідно від чогось позбутися:
• Різні косметичні процедури з видалення прищиків, родимок, всяких нерівностей – ніяких шрамів і рубців гарантовано не буде.
• Обгортання і розгладжують маски.

Повною мірою місячні ритми впливають на зростання і фарбування волосся, випрямлення волосся, якість зробленого манікюру Рівне або апаратного педикюру.

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google