Маникюр і педикюр в салоні краси HAIR EXPERT

Відомо, що при створенні певного образу для жінки стильна зачіска та красиве взуття не менш важливі, ніж речі від крутого бренда. Модна стрижка і зі смаком вибрані туфлі, здатні сказати про жінку дуже багато. Але, погоджуйтесь, залишки манікюру та педикюри Рівне виглядають дуже неопрятно і можуть зіпсувати всю картину.

І, навпроти, аккуратні красиві ногті дозволять почувати себе впевнено. Недарма вважається, що манікюр та педикюр Ровно є невід’ємною складовою частиною образу – must have сучасної доглянутої жінки та дівчини.

Кислотный педикюр – шкіра, як у немовля. Для цієї процедури застосовують елітну косметику, що має в своєму складі спеціальні рослинні компоненти.

Дія такого педікюру аналогічна пілінгу шкіри на обличчі – глибоке очищення.
Ви отримуєте можливість швидко і ефективно позбутися від різноманітних тріщин, натоптишів, мозолів, шершавості.
Під час процедури педікюра не виникає ніяких неприємних відчуттів.
Шкіра стоп залишається чистою і гладкою не менше двох місяців.
Аппаратный педикюр в Ровно – медична, гігієнічна процедура, що виконується за допомогою специфічного стерильного обладнання, що дозволяє повністю очищати шкіру стоп і пальців ноги від поверхневого жорсткого  шару. Крім того, при необхідності здійснюється необхідне лікування.

Абсолютна гігієнічність і безпека аппаратного педікюру забезпечуються повною відсутністю води.
Завдяки хімічному помякшувачу, який входить в склад кремів та лосьонів, ретельно виконується обробка стоп, ньогтьових пластинок.
Безболезненная і виключно ефективна процедура педикюра дозволяє поліпшити форму нігтьових пластинок, відновити їх колір.
Завдяки спеціальним насадкам, майстер у стані обробляти навіть труднодоступні ділянки.

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google