Місячна магія: догляд за волоссям і нігтями

Раніше ніхто не дивувався, якщо перукар раптом закривав цирюльню або салон краси в Рівному. І навпаки, якщо Місяць у Леві припадала на неділю, до майстра зверталося багато клієнтів: виконати модну стрижку, укладку волосся.

Це було пов’язано з певним місцем розташування нічного світила. Якщо вам не пощастило бути володаркою шикарного волосся, а нарощування або кератинове випрямлення волосся в Рівному все ж хочеться зробити, прислухайтеся до наших порад. Ви неодмінно помітите значне поліпшення найближчим часом, тоді й можна зважитися на фарбування волосся:

  • Модна стрижка принесе більше насолоди, коли Місяць знаходиться у Леві або Діві. Дні Рака і Риб краще пропустити, після стрижки в Рибах може з’явитися лупа.
  • Проведіть спеціальний курс: з лютого по серпень щомісяця робіть стрижку в Рівному саме в дні Лева – це якраз період молодого місяця, можна просто підстригати трохи кінчики. В цей же період для лікування волосся бажано втирати в шкіру зміцнюючі засоби, муси. Категорично не рекомендуємо користуватися в цей період феном. В крайньому випадку, почекайте 20 хвилин, щоб волосся злегка просохло. Пам’ятайте також, що занадто гаряче повітря, надовго руйнує волосся.
  • Для видалення волосся використовуйте період старого Місяця в Козерозі – в першому півріччі. Так ви надовго зможете забути про неприємні відчуття при депіляції. Тільки не перестарайтеся з створенням форми брів. Вищипані в цей період брови також відновлюватися будуть неохоче.

Для манікюру і педикюру розумним буде підлаштуватися до днів Козерога. Нігті, підстрижені і підпиляними в цей період, стають більш твердими, щільними. Якщо постійно робити манікюр в Рівному за Скорпіона, нігті, навпаки, будуть розшаровуватися, обламуватися. При Раку і Рибах – з’являться задирки, швидко заросте кутикула.

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google