Чи шкідливо нарощування нігтів – міфи і реальність

Як і будь-яке нововведення, процедура нарощування нігтів поступово обросла всілякими помилками і побоюваннями. Давайте разом розберемося, де правда, а де вигадка.

Перепилювання нігтьової пластинки. Якщо майстер з манікюру в Рівному спилює два-три шари з нігтя пилкою з абразивом 180 grit і вище, перепилювання не буде. Якщо користуватися грубими пилками, то можна непомітно спиляти 50-70 шарів з 125 шарів наших нігтів. Такі нігті стануть болючі при натисканні.

Нігті не дихають під шаром акрилу. Насправді, нігті не дихають взагалі. Розповіді що акрил, нібито не пропускає кисень, яким можна обробляти нігті при манікюрі і педикюрі, суцільні фантазії і некомпетентність.

Акриловий манікюр – це осередок інфекції. Якщо при корекції відшарування своєчасно видаляти, а не покривати їх свіжим матеріалом, шкоди від нарощування не буде.

Алергія на матеріали. Алергеном може бути практично будь-який матеріал, речовина або продукт, який нас оточує. Все залежить від суто індивідуальної реакції на манікюр.

Застосування несертифікованих матеріалів. Санітарно-гігієнічними нормами дозволено застосовувати речовини з вмістом етілметакрілат (ЕМА). Матеріали, що мають в складі метилметакрилат (ММА), небезпечні для здоров’я і клієнта, і майстра.

Неправильна геометрія моделювання. Через недотримання термінів корекції, дійсно, може призвести до пошкодження власного нігтя внаслідок зміни його центра ваги при відростанні. Тому правильний інтервал корекції – 3-4 тижні.

Недостатня дезінфекція інструментів. Якщо ви замовляєте манікюр Рівне в елітному закладі, яким є салон краси HAIR EXPERT, про це можна не турбуватися – все на високому рівні і під контролем.

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google